Je bekijkt nu Een interieur metamorfose, wat zijn de mogelijkheden?

Een interieur metamorfose, wat zijn de mogelijkheden?

Bij interieurstyling komt heel wat meer kijken dan het wellicht op het eerste gezicht lijkt. De hedendaagse 3D technieken bieden immers eindeloze mogelijkheden om ons interieur, voordat er ook maar één verandering heeft plaatsgevonden, in een geheel nieuwe stijl te zien. Zo kun je precies bepalen hoe jouw nieuwe interieur eruit komt te zien aan de hand van het werk van de interieurstylist, en kan er een geweldige finetuning plaatsvinden.

De 3D techniek is de uitkomst van jouw/jullie interieurwensen, met de unieke invulling van een interieurstylist, die jouw wensen volledig tot realiteit laat komen. Dit maakt deel uit van ons interieurplan, waarbij zorgvuldig alle wensen en het budget meegenomen worden.

Thuisconsult van een interieurstylist

Er zijn ook klanten die slechts geïnspireerd willen raken en advies willen vragen aan een interieurstylist bij hen thuis. Naast het interieurplan kan de klant dus ook kiezen voor een consult aan huis door een interieurstylist. De interieurstylist bezoekt de klant in dat geval één middag en geeft direct tips, adviezen, oplossingen voor interieur vraagstukken en laat de mogelijkheden van het eigen interieur (in)zien. Ook bij het middag interieur consult haal je ontzettend veel info en inspiratie voor je interieur. 

Meubels met een eigen karakter

Soms hebben klanten al een eigen beeld omtrent de meubelwens. Want sommige meubels, zoals die van het opvallende merk Xooon, vragen nauwelijks nog om enige andere kleur dan wit, metaal en hout facetten in de woning. Dergelijke eyecatchers zijn erg populair onder een groeiend aantal klanten. Meubels die zo waanzinnig mooi gecombineerd van kleur en stijl zijn, dat zij bepalend zijn voor de toon van het interieur. Zij geven een geheel eigen footprint aan het interieur en passen vaak erg goed binnen een eclectisch interieur. 

Populaire en geliefde Scandinavisch look & feel

Een ander populair merk, met een compleet andere uitstraling, maar perfect passend binnen de aangename Scandinavische look & feel inrichting, is het modieuze merk Henders en Hazel. Klanten kunnen een uitgesproken voorkeur hebben voor dit merk en willen vaak dat de rest van het interieur matcht met dit merk. Hier kunnen interieurstylisten alle kanten mee uit, want juist de Scandinavische stijl, van rustige kleurtonen, echte materialen als wol, hout en ingetogen moderne details, past perfect bij de collectie van Henders en Hazel. 

Samen met de stylist tot maatwerk komen

De eigen inbreng van klanten is het uitgangspunt, de interieurstylist is er om de wens van de klant te vertalen naar een uniek interieur. Zo ontstaat er een interieur wat echt bij je past en worden er creatieve oplossingen ingebracht voor extra kastruimte of woonruimte. Want binnen interieurstyling wordt uiteraard ook de indeling meegenomen en maatwerkoplossingen. Daarnaast kennen we allemaal het gevoel weleens dat de inrichting van de buren zo verrassend anders is dan de onze. We zien ineens wat op dezelfde vierkante meters te bereiken valt; alleen komen we zelf nooit op het idee. De interieurstylist zorgt ervoor dat je juist wél op het idee komt en laat bijvoorbeeld via 3D technieken zien hoe jouw/ jullie toekomstige interieur eruit kan komen te zien. 

Geef een reactie