Interieurplan laten maken

Vrijblijvende afspraak plannen

3D INTERIEURPLAN

Je nieuwe interieur bekijken in 3D voordat je aan de slag gaat!

INTERIEUR MOODBOARD

De sfeer van je nieuwe interieur in een mooi overzicht!

ARTIKELLIJST

Weet precies wat je moet kopen en wat je nieuwe interieur kost!

Zo werkt een interieurplan:

1. Afspraak aan huis

Eerst kom ik bij jullie thuis om de wensen te bespreken voor de ruimte waar het interieuradvies over gaat. We kunnen dan bekijken of er behoefte is aan bijvoorbeeld meer opbergruimte, een werkplek of een lichter interieur.

Vaak hebben klanten behoefte aan praktische oplossingen en willen zij advies over het kleurgebruik en tips om de ruimte gezelliger te maken.

Samen gaan we alvast op zoek naar een stijl die bij jullie past.

2. Uw wensen uitwerken

Dan begint voor mij het creatieve proces. Ik verzamel alle ideeën en zet ze om in beelden. Zo ontstaat er een sfeermoodboard. Hierna ga ik verder met een moodboard voor de artikelen die passend zijn om een mooi geheel te krijgen.

Belangrijk is het dat er een stukje persoonlijkheid te zien is in het plan, dus zo kun je straks goed zien wie er in dit huis wonen.

Aan de hand van een plattegrond maak ik een 3d ontwerp van de kamer. Zo krijg je een nog beter beeld hoe je de ruimte straks in het echt beleefd!

3. Presentatie interieurplan

Uiteindelijk presenteer ik het interieurplan bij jullie thuis. Samen bekijken we de interieur moodboards en laat ik het 3d interieurplan aan jullie zien. Ook zal ik een lijst meenemen met artikelen.

Na de presentatie kunt je dus direct aan de slag met het uitvoeren van jullie persoonlijke interieurplan!

Je mag de moodboards en de 3D visualisatie namelijk houden. Het is ook mogelijk om mij alles uit te laten voeren of om samen te shoppen. Dan geeft u akkoord voor het interieurplan en zorgen wij voor de uitwerking hiervan na overleg over het budget.

Wij zorgen er samen voor dat je huis een heerlijk, gezellig thuis wordt.

Wat kost een interieurplan laten maken?

Sfeer moodboard

In dit moodboard verwerkt de interieurstyliste alle woonwensen besproken in het kennismakingsgesprek. Tot een sfeer beeld met materialen en producten die bij jullie stijl past.

Artikel moodboard en artikellijst

In het artikel moodboard maakt de interieurstylist een overzicht van de artikelen die in je interieurplan gaan worden gebruikt.

In de artikelenlijst krijg je direct een overzicht van welke producten er in het interieurplan worden gebruikt. Welk merk, en wat de artikelen kosten. Zo heb je direct een overzicht van wat jouw nieuwe interieur kost.

 

3D visualisatie en plattegrond

 

 

Neem vrijblijvend contact op:

Of klik hier stuur een whatsapp en dan bellen we even

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen over interieurplan:

Waarom is een interieurplan zo duur?

Een interieurplan lijkt op het eerste gezicht erg duur, maar als je bekijkt hoeveel je uitgeeft aan het vernieuwen van je interieur is het helemaal niet zo gek.

Ook ben je vaak nog zelf goedkoper uit als je een interieurstylist inhuurt als dat je je huis helemaal zelf probeert in te richten. Als je zelf aan de slag gaat is het vaak zo:

  1. geen overzicht wat je allemaal aan je interieur wilt veranderen en hoeveel je nieuwe interieur gaat kosten, waardoor je snel over je budget heen gaat.
  2. Interieurartikelen koopt die op het eerste gezicht er erg leuk uit zien. Maar eenmaal thuis toch niet mooi passen bij je interieur of te groot of juist te klein blijken.
  3. Een interieur samenstelt met allemaal leuke artikelen, maar dat uiteindelijk toch de sfeer en gezelligheid ontbreekt.

Hiervoor hebben we het interieurplan bedacht. Je hebt direct een overzicht van de kosten door de artikelenlijst. Ook weten we precies hoe de interieurartikelen staan in het interieur door de 3D visualisatie. En door het sfeer moodboard als houvast krijg je altijd een interieur dat gezellig en sfeervol is.

Woonboulevard x maakt een gratis interieurplan...

Gratis interieuradvies klinkt als een win win situatie. Jij krijgt een interieur dat bij je past. De woonboulevard verkoopt wat van hun spullen. Het probleem met een gratis interieuradvies is alleen het volgende:

Je krijgt een eentonig interieur, aangezien de interieurstylisten van de woonwinkel gaat kijken welke van hun interieurartikelen het beste in jouw interieur passen.

Een onafhankelijke interieurstylist doet dit helemaak anders. Ze maakt eerst het interieurplan, met de interieurwensen, indeling en sfeer. Daarna wordt pas gekekn welke interieurartikelen bij jouw interieurpast. Waar we niet één bepaald merk voortrekken. Hierdoor krijg je dus een veel unieker interieur. Vaak ben je ook nog goedkoper uit.

Wat als ik het interieurplan niet mooi vind?

Dit komt bijna nooit voor. De styliste past het interieurplan aan zodat jullie een interieurplan hebben waar jullie je prettig bij voelen. Omdat het interieurplan opgedeeld is in meerdere onderdelen kunnen we het onderdeel aanpassen waar jullie niet tevreden mee zijn.

Vaak loop je wel bij de uitvoer van het plan nog tegen dingen aan. Bijvoorbeeld de stoel die in het interieurplan staat is niet zulk goede kwalitijd. Dit kan natuurlijk gebeuren, als je dan een bericht stuurt naar de interieurstylist zoekt deze een vervangende stoel.

Hoe weet ik welke interieurstylist bij mij past?

Dit zegt vtwonen over het kiezen van een interieurstyliste. Zoals je hoort gaat het niet zozeer over de specefieke stijl die bij de interieurstylist past. Aangezien een goede interieurstylist niet in een specefieke stijl denkt. Maar kijkt naar wat jullie mooi vinden en welke stijl daarbij past.

De interieurstylist wordt voornamelijk gekozen op basis van de de persoonlijkheid van de interieurstylist en of het “klikt”. Hier kom je bij het kennismakingsgesprek heel snel achter.

Hoe lang duurt het maken van een interieurplan?

Het maken van een interieurplan is een creatief proces. Dus er is niet echt een vaste tijd op te plakken. Maar over het algemeen zit er 2 weken tussen het kennismakingsgesprek en de presentatie van het interieurplan voor 2 kamers.

Mocht deze tijd er niet zijn. Kunnen we altijd bespreken hoe we tijd kunnen besparen. Bijvoorbeeld door eerst een plan voor één kamer te maken en daarna pas de volgende.

Moet ik zelf een moodboard maken?

Nee, als je een interieurplan door een van onze interieurstylisten laat maken hoef je zelf geen moodboard te maken.

Deze vraag komt vaak naar voren omdat je op tvprogamma’s als vtwonen vaak ziet dat mensen zelf een moodboard moeten maken. Wij hebben gemerkt dat dit eigenlijk weinig nieuwe informatie opleverd en onnodig werk is. 

In plaats daarvan vraagt de interieurstylist bij het kennismaking goed jullie mooi vinden. Op basis daarvan maakt ze meerdere moodboards waaruit jullie kunnen kiezen.

 

Hoe weet ik of een interieurstylist goed is?

Een interieurstylist inhuren is natuurlijk altijd spannend. Het laatste dat je wilt hebben dat je een interieurstylist inhuurt die vervolgens totaal iets anders doet dat je hebt besproken of iets maakt wat helemaal niet bij jullie past.

Daarom ben ik MijnInterieurStylist begonnen. Waarbij onze interieurstylisten met een stappenplan werken waarbij de kans erg klein is dat er iets mis kan gaan aangezien we het hele creatieve process in delen hebben opgesplitst:

  1. Vrijbijvend kennismakingsgesprek
  2. sfeer moodboard
  3. interieurmoodboard
  4. plattengrond
  5. 3D visualisatie
  6. Presentatie

Ook hebben we erg strenge eisen over welke interieurstylisten worden toegelaten. Waarbij we de interieurstylisten elkaars werk laten beoordelen.

WhatsApp Whatsapp met mij