Interieurstylist inhuren?

Krijg interieuradvies van een stylist van de VTwonen & design beurs

interieuradvies van interieurstylist op VTwonen beurs

Kort Interieuradvies

Wil je zelf je interieur inrichten, maar wil je een middagje met een van onze stylisten praten over hoe je dat aanpakt? Of ben je al bezig maar loop je tegen problemen aan waar je zelf niet uitkomt als: indeling, kleur of opbergruimte?

Dan kun je hieronder een kort advies plannen:

interieuradvies middels 3d tekening woonkamer

Compleet interieurplan

Wil je zelf je interieur inrichten, maar wel met een volledig interieurplan van start gaan? Dan is een interieurplan voor jou:
– Hoe komt de ruimte eruit te zien (3D visual)
– Hoeveel kost je nieuwe interieur
Natuurlijk bespreekt de interieurstylist:
– Wat jij/jullie allebei mooi vinden
– Woonproblemen (te weinig opbergruimte)
– Budget/merken (Kwantum of Design)

woonkamer ontwerp interieurstylist

Compleet interieur

Wil je dat alles voor je wordt geregeld wordt? Je kunt jouw interieurplan ook laten uitvoeren door de interieurstylist.

Maar zijn jullie nou VTwonen stylisten?

Nee, onze interieurstylisten werken niet voor het tv-programma van vtwonen. Maar hebben wel interieuravies gegeven op het adviesplein van de vt wonen&design beurs. Onze interieurstylisten werken ook als kleurstylisten voor merken als Histor en Flexa. Waar ze in bouwmarketen kleuradvies geven.

Inmiddels richten we ons voornamelijk op het maken van interieurplannen. Door een interieuradvies in de vorm van een interieurplan weet je precies hoe jullie nieuwe interieur eruit komt te zien en wat jullie nieuwe interieur kost. Een interieurplan neemt al jouw interieur zorgen weg!

Als je tevreden bent met het interieurplan kun je met vertrouwen het interieurplan uitvoeren. En twijvel je achteraf toch of zie je iets leuks als toevoeging. Kun je gewoon een whatsappje sturen naar de interieurstylist.

Alles voor een interieur waar jij je thuis bij voelt!

Wat kost een interieurstylist?

Ik zeg maar altijd “je kunt het zo gek maken als je zelf wilt”. Je kunt kort een middagje met een styliste praten, of je kan je complete interieur laten stylen zonder dat je er zelf zorgen aan hebt.

Ook is de prijs niet alles. Het interieuradvies is dan misschien prijzig als je het zo ziet. Maar dit verdient zichzelf weer terug. Omdat je nooit meer hebt dat je iets leuks koopt voor je interieur en dat je dan denk “o past er toch niet mooi bij”. Ook zijn onze interieurstylisten goed in het maken van een mooi interieur met een wat kleiner budget, zonder dat dit er goedkoop uit ziet.

Hieronder onze prijzen:

Kort interieuradvies

3 uur durend interieuradvies bij jouw thuis
450,-
 • Krijg persoonlijk interieuradvies aan huis
 • 3 uur durend advies
 • Inclusief nasturen voorbeelden
 • leuk als cadeau

Interieurplan

Een duidelijk plan met jouw interieurwensen
vanaf 1995,-
 • vrijblijvende kennismaking aan huis
 • 3D visualisatie
 • sfeer moodboard
 • artikelen moodboard
 • artikelenlijst
 • plattegrond
 • presentatie aan huis
 • shopbegeleiding (via whatsapp)
Meest gekozen

Interieurplan + uitvoer

De interieurstylist maakt het plan en voert deze uit
vanaf 3295,-
 • vrijblijvende kennismaking aan huis
 • Interieurplan
 • Presentatie aan huis
 • alle interieurartikelen inkopen
 • de ruimte volgens het plan indelen
 • afstyling/zorgen dat alle details kloppen

We houden contact gedurende het hele proces!

Mijn Interieurstylist op nu.nl
Mijn Interieurstylist op nu.nlArtikel: Vier dezelfde bankkussens? Daar zou de styliste niet voor kiezen
Lees verder
"Op dit moment zijn banken met ronde, organische vormen populair", zegt Helmus. "Ook bijzondere materialen zijn in de mode, zoals bouclet, teddy en andere zachte structuren." Lees het volledige artikel op nu.nl
Interieuradvies - Woonkamer & KeukenInterieurstylist uit Zeeland
Lees verder
"Ja we zijn ook zó blij, alles komt eindelijk samen😉 Zo grappig, Don zegt van de week, toen alles stond, nou dat is precies zoals op de tekening die Chantal heeft gemaakt😄 Groot compliment dus ook voor jou, we zijn je bijna blind gevolgd in alles😉"
Interieurplan 3D - Leidenvoor woonkamer & keuken
Lees verder
"Goedemorgen Chantal, Dank voor de filmpjes. We zijn er superenthousiast over! We zijn al de hele ochtend aan het denken, verplaatsen en praten erover. We wachten met belangstelling op de rest."
Erik
ErikInterieurplan voor een verbouwing
Lees verder
"Chantal heeft mij en mijn vriendin enorm goed geholpen bij het vinden van een stijl die ons beide aansprak. Na een intake gesprek is ze voor ons aan de slag gegaan en hadden we binnen drie a vier weken een prachtig voorstel ontvangen inclusief lijstje waar we de elementen allemaal konden kopen. We zijn nog in afwachting op de laatste meubels maar we zijn echt blij dat we Chantal ingeschakeld hebben! Ze heeft ons niet alleen enorm geholpen met een frisse blik, maar heeft ons ook enorm veel tijd bespaard omdat we nu niet tig keer naar de woonboulevard op een neer hoeven. Een aanrader voor iedereen die wat nieuws wil, of in ons geval: gaat samenwonen en een compromis zoekt in stijlen."
Interieuradvies AmsterdamInterieurplan voor een verbouwing
Lees verder
"Ja we zijn heel enthousiast over je voorstel! Je krijgt foto's tzt. Stucadoors zijn nog bezig, achterpui is pas in september en vloer moeten we nog bestellen... Maar het komt!"
Remy
RemyInterieurplan met uitvoering
Lees verder
"We hebben een hele verdieping met slaapkamer en kledingkamer laten opknappen. Na een eerste kennismaking en verkenning van de huidige stand van zaken is er een goed 3D ontwerp gemaakt met voor ons verrassende keuzes (verfkleur en behang) die toch erg goed aansloten bij onze voorkeuren. Dat hadden we nooit zelf kunnen bedenken!

We hebben de coördinatie van de werkzaamheden ook aan Chantal overgelaten, dit ging prima en we hebben vrijwel geen tijd verloren met wachten ondanks dat er meerdere partijen waren betrokken en het erg druk is op de verbouwmarkt. We kregen netjes de offertes van de diverse bedrijven binnen ter controle, en ook de door Chantal zelf geleverde meubels werden netjes vantevoren op een rijtje gezet qua merken, types en prijzen.

We zijn nog altijd erg tevreden met het eindresultaat, en als de volgende verdieping aan de beurt is maken we graag opnieuw gebruik van Chantal's diensten.."

Van ontwerp tot realisatie

Zo werkt het inhuren van een interieurstylist:

1. Afspraak aan huis

Eerst kom ik bij jullie thuis om de wensen te bespreken voor de ruimte waar het interieuradvies over gaat. We kunnen dan bekijken of er behoefte is aan bijvoorbeeld meer opbergruimte, een werkplek of een lichter interieur.

Vaak hebben klanten behoefte aan praktische oplossingen en willen zij advies over het kleurgebruik en tips om de ruimte gezelliger te maken.

Samen gaan we alvast op zoek naar een stijl die bij jullie past.

afspraak aan huis voor interieurplan

2. Uw wensen uitwerken

Dan begint voor mij het creatieve proces. Ik verzamel alle ideeën en zet ze om in beelden. Zo ontstaat er een sfeermoodboard. Hierna ga ik verder met een moodboard voor de artikelen die passend zijn om een mooi geheel te krijgen.

Belangrijk is het dat er een stukje persoonlijkheid te zien is in het plan, dus zo kun je straks goed zien wie er in dit huis wonen.

Aan de hand van een plattegrond maak ik een 3d ontwerp van de kamer. Zo krijg je een nog beter beeld hoe je de ruimte straks in het echt beleefd!

3. Presentatie interieurplan

Uiteindelijk presenteer ik het interieurplan bij jullie thuis. Samen bekijken we de interieur moodboards en laat ik het 3d interieurplan aan jullie zien. Ook zal ik een lijst meenemen met artikelen.

Na de presentatie kunt je dus direct aan de slag met het uitvoeren van jullie persoonlijke interieurplan!

Je mag de moodboards en de 3D visualisatie namelijk houden. Het is ook mogelijk om mij alles uit te laten voeren of om samen te shoppen. Dan geeft u akkoord voor het interieurplan en zorgen wij voor de uitwerking hiervan na overleg over het budget.

Wij zorgen er samen voor dat je huis een heerlijk, gezellig thuis wordt.

Eindresultaten

Dit zeggen onze klanten...

Kort interieur-advies
Lees verder
"Jaa we zijn er ook echt heel blij mee! Geeft heel veel nieuwe inzichten waar we wat mee kunnen!"
Interieurplan op maat
Lees verder
"Ben benieuwd. We zijn heel enthousiast en werken jouw ontwerp volledig uit. Wordt echt mooi. Heel ander huis."
Herinrichting woonkamer en speelkamer
Lees verder
"Hi, hopelijk maak je het goed in deze tijden. Al die tijd heb ik geen foto gestuurd kwam ik achter! De salontafel is besteld en de muur krijgt een donker groene kleur.. later dit jaar, mr alvast de vruchten van jouw bezoek👌👌"
Advies interieurstylist aan huis
Lees verder
Hoi! Ja dat hadden wij zelf ook.. niet voor niets je hulp ingeroepen😉. Zien het wel verschijnen👍

Veel gestelde vragen aan interieurstylisten:

Een interieurstylist inhuren lijkt op het eerste gezicht erg duur. Maar als je bekijkt hoeveel je uitgeeft aan het vernieuwen van je interieur is het helemaal niet zo gek.

Ook ben je vaak nog zelf goedkoper uit als je een interieurstylist inhuurt als dat je je huis helemaal zelf probeert in te richten. Omdat als je zelf aan de slag gaat vaak:

 1. geen overzicht wat je allemaal aan je interieur wilt veranderen en hoeveel je nieuwe interieur gaat kosten waardoor je snel over je budget heen gaat.
 2. Interieurartikelen koopt die op het eerste gezicht er erg leuk uit zien, maar eenmaal thuis toch niet mooi passen bij je interieur.
 3. Een interieur samenstelt met allemaal leuke artikelen, maar dat uiteindelijk toch de sfeer en gezelligheid ontbreekt.

Hiervoor hebben we het interieurplan bedacht. Je hebt direct een overzicht van de kosten door de artikelenlijst. Ook weten we precies hoe de interieurartikelen staan in het interieur door de 3D visualisatie. En door het sfeer moodboard als houvast krijg je altijd een interieur dat gezellig en sfeervol is.

Gratis interieuradvies klinkt als een win win situatie. Jij krijgt een interieur dat bij je past. De woonboulevard verkoopt wat van hun spullen. Het probleem met een gratis interieuradvies is alleen het volgende:

Je krijgt een eentonig interieur, aangezien de interieurstylisten van de woonwinkel gaat kijken welke van hun interieurartikelen het beste in jouw interieur passen.

Een onafhankelijke interieurstylist doet dit helemaal anders. Ze maakt eerst het interieurplan, met de interieurwensen, indeling en sfeer. Daarna wordt pas gekeken welke interieurartikelen bij jouw interieurpast. Waar we niet één bepaald merk voortrekken. Hierdoor krijg je dus een veel unieker interieur. Vaak ben je ook nog goedkoper uit.

Dit komt bijna nooit voor. De styliste past het interieurplan aan zodat jullie een interieurplan hebben waar jullie je prettig bij voelen. Omdat het interieurplan opgedeeld is in meerdere onderdelen kunnen we het onderdeel aanpassen waar jullie niet tevreden mee zijn.

Vaak loop je wel bij de uitvoer van het plan nog tegen dingen aan. Bijvoorbeeld de stoel die in het interieurplan staat is niet zulke goede kwaliteit of zit niet zo lekker. Dit kan natuurlijk gebeuren, als je dan een bericht stuurt naar de interieurstylist zoekt deze een vervangende stoel.

Dit zegt vtwonen over het kiezen van een interieurstyliste. Zoals je hoort gaat het niet zozeer over de specifieke stijl die bij de interieurstylist past. Aangezien een goede interieurstylist niet in een specifieke stijl denkt. Maar kijkt naar wat jullie mooi vinden en welke stijl daarbij past. De interieurstylist wordt voornamelijk gekozen op basis van de persoonlijkheid van de interieurstylist en of het “klikt”. Hier kom je bij het kennismakingsgesprek heel snel achter.

Het maken van een interieurplan is een creatief proces. Dus er is niet echt een vaste tijd op te plakken. Maar over het algemeen zit er 2 weken tussen het kennismakingsgesprek en de presentatie van het interieurplan voor 2 kamers.

Mocht deze tijd er niet zijn. Kunnen we altijd bespreken hoe we tijd kunnen besparen. Bijvoorbeeld door eerst een plan voor één kamer te maken en daarna pas de volgende.

Nee, als je een interieurplan door een van onze interieurstylisten laat maken hoef je zelf geen moodboard te maken.

Deze vraag komt vaak naar voren omdat je op tvprogamma’s als vtwonen vaak ziet dat mensen zelf een moodboard moeten maken. Wij hebben gemerkt dat dit eigenlijk weinig nieuwe informatie oplevert en onnodig werk is. 

In plaats daarvan vraagt de interieurstylist tijdens de kennismaking goed wat jullie mooi vinden. Ook kun je aangeven aan de interieurstyliste of jullie smaken verschillen. Op basis daarvan maakt ze een moodboard waarin jullie beider smaken aanwezig zijn, maar het toch een mooi geheel vormt.

Een interieurstylist inhuren is natuurlijk altijd spannend. Het laatste dat je wilt hebben is dat je een interieurstylist inhuurt die vervolgens totaal iets anders doet dan wat je hebt besproken of iets maakt wat helemaal niet bij jullie past.

Daarom ben ik MijnInterieurStylist begonnen. Waarbij onze interieurstylisten met een stappenplan werken waarbij de kans erg klein is dat er iets mis kan gaan. Dit aangezien we het hele creatieve proces in delen hebben opgesplitst:

 1. Vrijbijvend kennismakingsgesprek
 2. sfeermoodboard
 3. interieurmoodboard
 4. plattegrond
 5. 3D visualisatie
 6. Presentatie

Ook hebben we erg strenge eisen over welke interieurstylisten worden toegelaten. Waarbij we de interieurstylisten elkaars werk laten beoordelen.

Nee, vtwonen interieurstylist Frans Uyterlinde, Wendy Verhaegh, Marianne luning stylist, Eva van de ven of vtwonen stylist Fietje Bruijn inhuren via onze site is niet mogelijk. Aangezien deze vtwonen stylisten te druk zijn met opnames van het tvprogramma en het blad.

Wel kun je op deze site in contact komen met een interieurstylist van het vtwonen adviesplein. Als je bij je dan aangeeft welke vtwonen interieurstylist jij het beste vind. Brengen wij je in contact met een interieurstylist die het meest overeenkomt met de vtwonen stylist.

Neem contact op: