Interieuradvies Amsterdam

Interieuradvies door chantal

Hallo ik ben chantal en was gevraagd voor dit interieuradvies in Amsterdam door een leuk, jong gezin. Zij wilden praktische oplossingen voor hun spullen en een andere indeling om een sfeervol huis te krijgen.

Ook kon deze woonkamer wel wat meer eenheid en kleur gebruiken!

Zie hieronder het eindenresultaat!

Waarom interieuradvies in Amsterdam? klik hier voor meer info

Waarom interieuradvies in Amsterdam?

Als je zelf begint met het inrichten van je huis in amsterdam weet je eigenlijk vaak niet waar je moet beginnen. Wat de meeste mensen dan doen is een aantal woonwinkels bezoeken en ze kopen wat spullen die ze allemaal mooi vinden.

Uiteindelijk zet je dan alle spullen bij elkaar in je interieur en heb je allemaal mooie interieurartikelen, maar mist het samenhang, gezelligheid en sfeer. Vaak kun je er met een kort interieuradvies nog wel iets van maken. De kans is dan wel groot dat je alsnog veel nieuwe interieurartikelen moet kopen.

Er zijn verschillende vormen waarin wij interieuradvies geven. Hieronder staan de verschillende interieuradviesen die wij geven:

Kort Interieuradvies

Wil je zelf je interieur inrichten, maar wil je een middagje met een van onze stylisten praten over hoe je dat aanpakt? Of ben je al bezig maar loop je tegen problemen aan waar je zelf niet uitkomt als: indeling, kleur of opbergruimte?

Dan kun je hieronder een kort advies plannen:
Kort advies plannen

Compleet interieurplan

3d visualisatie industrieel interieur

Wil je zelf je interieur inrichten, maar wel met  een volledig interieurplan van start gaan? Dan is een interieurplan voor jou :
– Hoe komt de ruimte eruit te zien (3D visual)
– Hoeveel kost je nieuwe interieur
Natuurlijk bespreekt de interieurstylist:
– Wat jij/jullie allebei mooi vinden
– Woonproblemen (te weinig opbergruimte)
– Budget/merken (Kwantum of Design)

Een interieuradvies in de vorm van een interieurplan werkt als volgt:

 1. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan huis
 2. Vervolgens werkt de interieurstylist het plan uit in de volgende onderdelen:
  1. sfeer moodboard
  2. artikelen moodboard
  3. artikelenlijst
  4. plattegrond
 3. Presentatie interieuradvies aan huis
  lees hier alles over een interieurplan

Daarna kun je kiezen om het interieurplan door de interieurstylist uit te laten voeren of om dit zelf te doen. Meestal wordt ervoor gekozen om zelf het interieurplan uit te voeren. Daarbij komen ze vaak leuke interieurartikelen tegen die niet in het plan staan.

Daarvoor hebben we nu de whatsapp shopbegeleiding. Dan kun je dus een appje sturen naar de interieurstylist deze kijkt dan voor je of het interieurartikel in jouw interieurplan past.

Waar ook vaak voor wordt gekozen is een afstyling, dan komt de interieurstylist na afloop langs met planten en interieurdecoraties (uiteraard voor het door jou aangegeven budget) om je interieur helemaal af te maken! Zo krijg je een echte woon metamorfose.

WhatsApp Whatsapp met mij