Robbert Lagerweij – Interior Design

Ben je net verhuisd en weet je niet goed wat je met het interieur van je woning wilt doen? Of is het tijd voor verandering, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Interior Design kan jou hier uitstekend bij helpen! Zij werken samen met verschillende interieurmerken en beschikken over genoeg ervaring en expertise om jou te helpen met je interieur.

De werkwijze van RL-ID

Er wordt altijd gestart met een kennismakingsgesprek zodat er goed kan worden gekeken naar wat de wensen zijn, wat er nodig is en wat de mogelijkheden hierin zijn. dit gebeurt altijd in je eigen woonomgeving, zodat Robbert Lagerweij jouw woning kan bekijken en zijn eerste ideeën over jouw wensen kan geven. Zijn er bepaalde meubels die je graag zou willen houden, of juist meubels die absoluut weg moeten? Dan kan dit aangegeven worden, zodat hier rekening mee kan worden gehouden.

Na dit gesprek ontvang je een plan met het interieuradvies van Robbert met betrekking op de indeling van de ruimte, maar ook de verlichting, de materiaal- en kleurkeuze en raamdecoratie.

Vervolgens kan dit uitgewerkt worden tot een totaalplan. Hierbij wordt het design en de uitvoering van het plan helemaal uitgewerkt. Er worden stoffen voorgesteld, maar ook muurkleuren en meubels uitgekozen. Hierbij is het ook mogelijk bij de fabrikant langs te gaan om de perfecte bank uit te zoeken, of de ideale houten vloer.

Het verlichtingsplan

Goede verlichting zorgt voor een fijne sfeer in je huis, ongeacht welke ruimte dit is. Het verlichtingsplan van RL-ID houdt in dat er een uitgebreid plan komt met een duidelijk advies. Deze wordt afgestemd op jouw wensen en voorkeuren, maar ook wat de functie van de verlichting is en in welke ruimt deze gebruikt gaat worden. Dit kan zowel gaan om LED verlichting, plafondverlichting maar ook decoratieve verlichting. Uiteraard wordt er hierbij rekening gehouden met het budget maar ook met de technische mogelijkheden van de ruimte.

Ook is er de mogelijkheid de lampen in je eigen woonruimte te testen. Op deze manier komt niet alleen het plan echt tot leven, maar zie je ook direct wat het resultaat gaat worden. voor twee uur interieuradvies den haag in je eigen woning betaal je €275,-. Dit is inclusief een basis lichtplan dat volledig is uitgewerkt.

Contact opnemen met RL-ID

Wil je contact opnemen met Robbert Lagerweij van Interior Design? Bijvoorbeeld omdat je nog wat vragen hebt, of omdat je graag een vrijblijvende offerte wil aanvragen? Dan kan dit gedaan worden via de contactpagina op de website. Hier vind je een contactformulier die je in kan vullen, maar je kan natuurlijk ook telefonisch of via de e-mail contact met het bedrijf opnemen.

Langskomen kan niet, bezoeken vinden namelijk altijd plaats op de locatie zelf. Dus in jouw woning of misschien wel bij jou op kantoor.

Telefoonnummer: 06-28634813 – bereikbaar van maandag tot zaterdag – 10:00 tot 20:00 uur.

E-mailadres: info@rlid.nl – er kan altijd gemaild worden, zij zullen zo snel mogelijk reageren.

Geef een reactie