Je bekijkt nu Screens praktisch en stijlvol in één

Screens praktisch en stijlvol in één

Ben je op zoek naar een goede manier om de zon en dus ook warmte buiten de deur te houden tijdens de zomermaanden en wil je dit combineren met een decoratieve toevoeging? Dan zijn screens hiervoor de perfecte oplossing. Zo zijn screens niet alleen ontzettend praktisch, maar zijn ze ook van toegevoegde waarde voor de uitstraling van je woning. Je kunt je wel voorstellen wat het effect is op het moment dat je rondom je woning allemaal strakke zwart of antraciet kleurige screens hebt laten plaatsen. Welke voordelen screens allemaal hebben en waar je op moet letten bij de aanschaf, vertellen we je nu.

Wat zijn screens?

Wil je screens kopen bij Zandschulp in Veenendaal, dan is het wel handig te weten wat screens precies zijn. Screens zijn zonneschermen die bestaan uit een doek dat strak gespannen wordt tussen geleiders aan de zijkanten van een raam of gevel. Het doek is gemaakt van duurzaam en weerbestendig materiaal, zoals polyester of glasvezel. Screens kunnen handmatig of elektrisch bediend worden en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat je ze kunt aanpassen aan de uitstraling van je woning. Nu je weet wat screens zijn, is het ook goed te weten waar je allemaal op moet letten bij de aanschaf en gaan we het uiteraard ook hebben over de voordelen ervan.

Waar moet je op letten bij de aanschaf?

De aanschaf van screens rondom je woning is een flinke investering. Des te belangrijker is het dus ook om goed te weten waar je allemaal op moet letten. Allereerst is het aan te raden om een specialist op locatie te laten komen, zodat deze de situatie op locatie kan beoordelen. Dit heeft onder andere te maken met de ligging van de tuin en natuurlijk ook het aantal zonuren op een bepaald deel van het huis. 

Uiteindelijk is het belangrijk ervoor te zorgen dat het de zon en dus ook warmte buiten weet te houden. Bij het kiezen van screens zijn er nog een aantal factoren waarmee je rekening moet houden. Allereerst is het belangrijk om de afmetingen van je ramen of gevel te meten, zodat je screens kunt kiezen die perfect passen. Daarnaast is het ook goed om te kijken naar de kwaliteit van het doek en de geleiders. 

Kies voor een hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen UV straling en weersinvloeden zoals regen, sneeuw en wind, zodat je langdurig van je screens kunt genieten.

De voordelen van screens

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn screens vooral een praktische toevoeging en zorgen ze ervoor dat je weinig tot geen inkijk hebt in je woning en houdt het de uv straling van de zon en dus ook de warmte buiten de deur. Dit is dan ook direct het grootste voordeel en voornaamste reden waarom mensen kiezen voor screens. Als we kijken naar de uitstraling  van de screens, zorgen ze voor een strakke uitstraling en geven ze je woning van de buitenkant een compleet andere look en feel. Dus wil je de warmte buiten de deur houden, de inkijk beperken en je huis een frisse look geven? Dan zijn screens zeker de moeite waard.

Geef een reactie