Je bekijkt nu Creëer je eigen urban jungle

Creëer je eigen urban jungle

Terug van eigenlijk nooit helemaal weggeweest, de urban jungle ofwel een groene oase vol planten binnenshuis. Een urban jungle is niet alleen hartstikke hip, een aantal kamerplanten in huis zorgen voor een betere luchtkwaliteit en humeur, precies wat jij nodig hebt in huis. Daarnaast kun jij het zelf zo bont of klassiek maken als jij dat wilt, voor elke stijl is er wel een passende urban jungle.

Haal het meeste uit je urban jungle met de juiste bloempotten

Het onderhouden van planten binnenshuis heeft een groot aantal voordelen. Kamerplanten zorgen er namelijk voor dat de lucht- en luchtvochtigheid kwaliteit van jouw leefruimtes wordt geoptimaliseerd. Daarnaast laten verschillende onderzoeken zien dat meer groen in huis weldegelijk een positief effect kan hebben op je humeur, vergelijk het eens met het verfrissende effect van zitten op een bankje in een park of bos. Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw urban jungle of kamerplanten precies bij jouw interieur wensen past? Hartstikke eenvoudig, met de juiste combinatie van mooie bloempotten. Zeker binnenshuis haal je het meeste uit je plant met een passende bloempot. Niet alleen heeft elke plantensoort een passende bloempot nodig om te groeien, bloempotten komen in alle soorten maten en kleuren voor de perfecte aansluiting op jouw interieur. 

Kies de bloempot die bij je past

Het aanbod aan bloempotten is overweldigend, maar gelukkig kun je online bloempotten kopen die binnen jouw stijl passen door gebruik te maken van de zoekfilters. Dat maakt het zoeken toch iets makkelijker. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Moderne bloempotten: is jouw interieur strak en modern? Een mooie groene kamerplant in een passende bloempot is de ideale eyecatcher. Kies bijvoorbeeld voor een antraciete bloempot, in de kleuren zwart, wit of grijs. Of maak een echte statement van jouw kamerplant met een glimmende goude gradient bloempot.
  • Natuurlijke bloempotten: hou jij het graag zo groen mogelijk? Geen probleem, met mooie geweven jute of zeegras bloempotten in neutrale kleuren creeer jij een rustgevende groene oase in huis.  
  • Klassieke bloempotten: Kies jij voor een tijdloos, klassiek interieur? Dan kunnen de kamerplanten niet missen in jouw huis. Voor een passende urban jungle in jouw klassieke interieur kun je kiezen voor kopergroene of zilveren bloempotten. Deze mooie bloempotten met klassieke kleur geven jouw interieur een frisse boost. 

Of combineer juist verschillende stijlen bloempotten voor een uniek effect. Voordat jij je favoriete bloempotten online besteld is het wel handig om goed in de gaten te houden welke planten je er in wilt. Of je nu kiest voor muurplanten, hangplanten, kleine kamerplanten of grote statement kamerplanten, voor elke plant bestaat er een ideale bloempot in de juiste maat. 

Geef een reactie