Je bekijkt nu Geef je slaapkamer een nieuwe look met nieuw beddengoed!

Geef je slaapkamer een nieuwe look met nieuw beddengoed!

Het mooi stijlen van de slaapkamer is zeker geen verkeerd idee. Want door te kiezen voor slechts een paar kleine investeringen – zoals nieuw beddengoed – kan de slaapkamer al een totaal andere uitstraling krijgen.

Waar je zoal op moet letten als je de nodige inkopen voor je eigen slaapkamer gaat doen, om daar achter te komen hebben wij Mitch Huijer van Huijer.nl om advies gevraagd. De familie Huijer is jarenlang actief in de wereld van beddengoed en hebben sinds 1983 een winkel in het bruisende Gouda.

Investeer in beddengoed in een leuke print

Het beddengoed bepaalt voor een erg groot deel de sfeer en de uitstraling van de slaapkamer. Denk er dus van tevoren altijd goed over na wat voor soort stijl je het liefste terug wilt laten komen in de kamer. Ga je graag voor Scandinavisch, industrieel of hotel-chique?

Door dit goed voor jezelf in kaart te brengen, ga je erg gericht op zoek naar het juiste soort beddengoed. En dat scheelt je meteen weer erg veel uitzoekwerk, aangezien er vandaag de dag enorm veel stijlen zijn waar je uit kunt kiezen. Hierdoor is er gelukkig voor iedereen altijd wel wat wils.

Huijer.nl: “Materiaalkeuze is van cruciaal belang”

Maar ook het type materiaal van het beddengoed is een belangrijk punt van aandacht. Want naast dat het beddengoed de sfeer van de slaapkamer naar een hoger niveau moet tillen, moet het natuurlijk ook erg comfortabel aanvoelen. Volgens een klantonderzoek van Huijer.nl zijn Nederlanders vooral gek op katoen, satijn en tencel.

Ga voor kwaliteit

Ga je de nodige investeringen voor de slaapkamer doen waarmee je de sfeer naar een hoger niveau tilt? Ga voor het beddengoed altijd op zoek naar een set van hoge kwaliteit. Hierdoor slaap je niet alleen vele malen comfortabeler, maar het beddengoed blijft er nog steeds mooi uitzien na vele wasjes.

Hierdoor maak je maximaal gebruik van het beddengoed en geniet je keer op keer van een erg mooi totaalplaatje. Voor iedere stijl slaapkamer en voor ieder budget is er passend beddengoed te vinden. Ga je binnenkort al een keer aan de slag met het upgraden van de sfeer van je eigen slaapkamer?

Geef een reactie