Je bekijkt nu Gepersonaliseerde Foto Kalender [2022], Decoratie met een verhaal!

Gepersonaliseerde Foto Kalender [2022], Decoratie met een verhaal!

Ben je op zoek naar een persoonlijke toevoeging aan je interieur? Leuk dan de ruimte op met een gepersonaliseerde foto kalender. Zo omring je je met foto´s van vrienden en familie en kun je wanneer je maar wilt een ´trip down memory lane´ maken in je eigen huis. Kies tijdens het maken zelf de kleuren, stijl en afwerking die het beste past bij je interieur terwijl de foto kalender je herinnert aan alle verjaardagen en belangrijke gebeurtenissen.

Maak een foto kalender met jouw persoonlijke verhaal

Je kunt er zelfs voor kiezen om meerdere kalenders te maken met verschillende stijlen. Zo kun je bijvoorbeeld een kalender maken met de mooiste trouwfoto´s van je huwelijk om daarop alle verjaardagen van je geliefden te noteren voor op het toilet. Ook kun je kiezen voor een kalender met de meest toffe foto´s van alle reizen die je hebt gemaakt waar je je dagelijkse gebeurtenissen op kunt schrijven.

Telkens als er weer een maand voorbij is en je de kalender omslaat naar de volgende maand waan je je weer even op die indrukwekkende bestemming waar je bent geweest. Naast dat je een kalender voor jezelf kunt maken, is het natuurlijk ook een heel leuk item om cadeau te geven.

Geef bijvoorbeeld voor de eerste verjaardag van je neefje of nichtje een baby thema kalender met daarop alle belangrijke mijlpalen uit zijn of haar eerste levensjaar, zoals het eerste lachje, het eerste hapje en het eerste tandje. Hoe schattig? 

Makkelijk en snel om te maken

Kijk je er tegenop om zelf een foto kalender te maken? Gelukkig is het dankzij moderne online programma´s heel makkelijk om zelf een kalender samen te stellen en af te laten drukken. In een paar simpele stappen selecteer je de persoonlijke voorkeuren zoals het formaat, het soort papier en eventueel een thema indien gewenst.

Vervolgens upload je alle favoriete foto´s en voeg je deze toe aan de kalender. Speciale data zoals verjaardagen, trouwdagen en andere belangrijke gebeurtenissen kun je online alvast toevoegen.

De indeling van de foto´s kun je zelf bepalen, net zoals de achtergrondkleur. Indien je tevreden bent met het eindresultaat is het tijd om te bevestigen dat je klaar bent. Vervolgens wordt de foto kalender op het opgegeven adres bezorgd zodat jij of degene aan wie je

Geef een reactie