Je bekijkt nu Design je huis met deze 5 interieur apps [Gratis]

Design je huis met deze 5 interieur apps [Gratis]

Een leuk cadeau om te geven is de Kletspot, een sierlijk cadeau dat zelfs uitstraling kan bieden aan je interieur, maar hoe passend is dit? Dit kun je controleren door gebruik te maken van apps die je ook kunt inzetten voor het designen van je eigen interieur. In dit artikel lees je welke apps je het beste kunt downloaden op je smartphone als je je woning een nieuw jasje wilt geven! 

1. Modsy [3D]

Modsy is een app van een woningontwerponderneming die optreedt als je meubelkoper en digitale interieurontwerper. Het zal je snelle vragen stellen om je stijl te creëren en een paar foto’s delen van kamers die je wilt renoveren. Op basis van zijn online collectie van meer dan honderd retailers, zal het meubels en interieurartikelen aanbevelen op basis van je persoonlijke voorkeuren. Bovendien biedt het levensechte tentoonstellingen van je ruimtes met betere lay-outs. Gratis is deze app helaas niet als je het wilt downloaden op de nieuwste iPhone die je gekocht hebt. 

2. Photo Measures

Veel huiseigenaren denken dat ze een fortuin moeten uitgeven om een prachtig ontworpen huis te krijgen. Ze geven veel geld uit aan decorartikelen en andere ontwerpelementen om te ontdekken dat ze er ongeschikt uitzien in hun kamers. Als dit je bekend voorkomt, heb je een app voor interieurontwerp nodig, zoals Photo Measures. Met deze app kun je verschillende kamerafmetingen verzamelen en bijhouden op je smartphone. Bewaar de afmetingen voor wandafmetingen, planken, plattegrond, enz. Dit is handig als je een statement-decoritem wilt kopen of niet weet of een bepaald meubelstuk in je kamer past.

3. Foyr Neo

Wil je een gebruiksvriendelijke cloudgebaseerde app voor woninginrichting die draait op Android en iOS? Foyr Neo is je antwoord. Je kunt je favoriete kleurenschema’s, lay-outs en plattegronden kiezen en premium weergaven van je ontwerpen krijgen in zowel 2D- als 3D-versies. Bovendien kun je op elk gewenst moment een e-mail sturen of een link in een bericht sturen met je ideeën voor huisrenovatie, verfijnd met meubels, decorartikelen, tinten en armaturen. Deze app verslaat andere applicaties met zijn vermogen om keuken- en woonkamerstijlen te ontwikkelen met open plattegronden terwijl de integriteit intact blijft. En hebben we het brede scala aan schattige ontwerpen al genoemd?

4. Planner 5D

Zoals de naam al aangeeft, kun je met deze ongelooflijke app expliciete huisplannen en huisontwerpen maken als een professional zonder enige vaardigheden. Deze gebruiksvriendelijke tool helpt je bij het visualiseren van je gewenste kamerontwerp. Bovendien helpt de epische interieurcollectie je om een huis te ontwerpen zoals je hartje begeert. Het biedt ook een scala aan moeilijkheidsgraden. Bovendien kun je je gemaakte huisstijl op sociale media-websites plaatsen, zodat je vrienden hun mening kunnen geven.

5. RoomScan Pro

Deze intuïtieve app scant kamers om je de afmetingen en een 3D-versie te geven, zodat je gemakkelijk kunt plannen en de nieuwste meubels naar je wensen kunt vinden. Bovendien scant hij met augmented reality en kun je dus muren meten door er met je smartphone tegenaan te tikken. De app is niet alleen handig voor kamerplanning, maar ook voor achtertuinen. 

Geef een reactie