Interieuradvies Arnhem

Interieurstylist inhuren in Arnhem? Klik hieronder. Of lees hieronder meer informatie zoals prijzen en onze manier van werken.

interieuradvies van interieurstylist op VTwonen beurs

Interieuradvies aan huis

Dit is een 3 uur durend interieuradvies aan huis Arnhem. Dit is een goede oplossing voor wanneer je zelf weet hoe je je huis wilt inrichten. Maar wilt dat er een interieurstylist eenmalig een middag meekijkt en meedenkt over eventuele problemen waar u tegenaan loopt. Denk aan zaken als: opbergruimte, sfeer en kleuradvies Arnhem.

interieuradvies middels 3d tekening woonkamer

Interieurplan laten maken

Zelf je woning inrichten, maar met een goed plan van start gaan? Dan is een interieurplan voor jou:
✔️ Kennismaking met stylist aan huis
✔️ Weet hoe uw interieur eruit komt te zien (3D ontwerp)
✔️ Weet de kosten van uw nieuwe interieur
✔️ Bespaar kosten door aanpassingen vooraf te maken
Natuurlijk bespreekt de interieurstylist in Arnhem:
✔️ Wat jij/jullie allebei mooi vinden
✔️ Woonproblemen (als opbergruimte)
✔️ Budget/Kwaliteit voorkeuren

 

woonkamer ontwerp interieurstylist

Compleet interieur

Wil je dat alles voor je geregeld wordt? Je kunt jouw interieurplan ook laten uitvoeren door de interieurstylist.

Waarom interieuradvies in Arnhem?

Arnhem, bekend om zijn groene parken en rijke historische architectuur, biedt een unieke mix van traditionele en moderne woonstijlen. Deze diversiteit kan het inrichten van een samenhangend interieur een uitdaging maken. Veel woningen in Arnhem, vooral in wijken zoals het Sonsbeekkwartier en Burgemeesterswijk, hebben specifieke kenmerken zoals hoge plafonds, grote ramen en soms authentieke elementen zoals glas-in-lood ramen en originele houtwerken. Deze karakteristieken verdienen speciale aandacht en een doordacht ontwerp om hun volledige potentieel te benutten.

In een stad met zoveel variatie en charme, kan een interieurstylist in Arnhem helpen om de balans te vinden tussen het behouden van authentieke details en het toevoegen van moderne, functionele elementen. Dit voorkomt dat je blijft rondkijken naar nieuwe interieurartikelen en het gevoel hebt dat er iets ontbreekt. Een interieuradviseur bekijkt het grotere plaatje en zorgt voor eenheid in jouw interieur.

De interieuradviseur in Arnhem begint altijd met een gesprek om jouw specifieke woonwensen en behoeften te begrijpen. Veel Arnhemse huizen, bijvoorbeeld in wijken zoals Klarendal en het Spijkerkwartier, hebben vaak praktische uitdagingen zoals beperkte opbergruimte of een ongunstige indeling. Een stylist kan helpen om deze problemen op te lossen en tegelijkertijd een gewenste sfeer en interieurstijl te realiseren.

Na het vaststellen van jouw woonwensen en -stijl, zoekt de interieurstylist naar passende meubels en decoraties. Arnhem biedt tal van inspirerende interieurwinkels zoals Meijer+Floor aan de Sonsbeeksingel, waar je unieke en stijlvolle items kunt vinden, en Loft aan de Klarendalseweg, bekend om zijn eigentijdse en duurzame meubels. Ook de Woonboulevard Arnhem aan de Kronenburgsingel biedt een breed scala aan woonartikelen die door de stylist geselecteerd kunnen worden.

Onze interieurstylisten zijn onafhankelijk van winkels, waardoor ze een samenhangend en uniek interieurontwerp kunnen maken dat perfect past bij jouw persoonlijke stijl en de karakteristieken van jouw Arnhemse woning.

Interieuradvies prijzen / pakketten:

Kort interieuradvies

3 uur interieuradvies aan huis regio Arnhem
450,-
 • Krijg persoonlijk interieuradvies aan huis
 • 3 uur durend advies
 • Inclusief nasturen voorbeelden
 • leuk als cadeau

Interieurplan

Krijg een duidelijk interieurplan in Arnhem
vanaf 1995,-
 • vrijblijvende kennismaking aan huis
 • 3D visualisatie
 • sfeer moodboard
 • artikelen moodboard
 • artikelenlijst
 • plattegrond
 • presentatie aan huis
 • shopbegeleiding (via whatsapp)
Meest gekozen

Interieurplan + uitvoer

De interieurstylist maakt het plan en voert deze uit
vanaf 3295,-
 • vrijblijvende kennismaking aan huis
 • Interieurplan
 • Presentatie aan huis
 • alle interieurartikelen inkopen
 • de ruimte volgens het plan indelen
 • afstyling/zorgen dat alle details kloppen

We houden contact gedurende het hele proces!

Interieurplan 3D - Leidenvoor woonkamer & keuken
Lees verder
"Goedemorgen Chantal, Dank voor de filmpjes. We zijn er superenthousiast over! We zijn al de hele ochtend aan het denken, verplaatsen en praten erover. We wachten met belangstelling op de rest."
Interieuradvies - Woonkamer & KeukenInterieurstylist uit Arnhem
Lees verder
"Ja we zijn ook zó blij, alles komt eindelijk samen😉 Zo grappig, Don zegt van de week, toen alles stond, nou dat is precies zoals op de tekening die Chantal heeft gemaakt😄 Groot compliment dus ook voor jou, we zijn je bijna blind gevolgd in alles😉"
Interieuradvies AmsterdamInterieurplan voor een verbouwing
Lees verder
"Ja we zijn heel enthousiast over je voorstel! Je krijgt foto's tzt. Stucadoors zijn nog bezig, achterpui is pas in september en vloer moeten we nog bestellen... Maar het komt!"

Van ontwerp tot realisatie

Zo werkt interieurstylist inhuren in Arnhem:

1. Afspraak aan huis in Arnhem of omstreken

Het begint met een kennismaking met de interieurstyliste uit Arnhem bij jou/jullie thuis langs om woonwensen te bespreken en de ruimte te bekijken waar het interieuradvies in Gelderland over gaat. We kijken dan wat jullie willen veranderen aan jullie interieur. Bijvoorbeeld: een werkplek, meer opbergruimte of een gezelligere sfeer in huis.

Vaak hebben klanten behoefte aan praktische oplossingen en willen zij advies over het kleurgebruik en tips om de ruimte gezelliger te maken.

Met een kort interieuradvies zal de stylist direct oplossingen bedenken en artikelen adviseren. Bij een interieurplan wordt de informatie uit dit gesprek verwerkt in volgende stappen.

afspraak aan huis voor interieurplan

2. Jullie woonwensen verwerken tot een interieurplan

Dan begint voor mij het creatieve proces. Ik verzamel alle ideeën en zet ze om in beelden. Zo ontstaat er een sfeermoodboard. Hierna ga ik verder met een moodboard voor de artikelen die passend zijn om een mooi geheel te krijgen.

Belangrijk is het dat er een stukje persoonlijkheid te zien is in het plan, dus zo kun je straks goed zien wie er in dit huis wonen.

Aan de hand van een plattegrond maak ik een 3d ontwerp van de kamer. Zo krijg je een nog beter beeld hoe je de ruimte straks in het echt beleefd!

3. Presentatie interieurplan

Uiteindelijk presenteer ik het interieurplan bij jullie thuis. Samen bekijken we de interieur moodboards en laat ik het 3d interieurplan aan jullie zien. Ook zal ik een lijst meenemen met artikelen.

Na de presentatie kunt je dus direct aan de slag met het uitvoeren van jullie persoonlijke interieurplan!

Je mag de moodboards en de 3D visualisatie namelijk houden. Het is ook mogelijk om mij alles uit te laten voeren of om samen te shoppen. Dan geef jij akkoord voor het interieurplan en zorgen wij voor de uitwerking hiervan na overleg over het budget.

Wij zorgen er samen voor dat je huis een heerlijk, gezellig thuis wordt.

interieurontwerp met keukeneiland

Portfolio

Dit zeggen onze klanten...

Kort interieur-advies
Lees verder
"Jaa we zijn er ook echt heel blij mee! Geeft heel veel nieuwe inzichten waar we wat mee kunnen!"
Interieurplan op maat
Lees verder
"Ben benieuwd. We zijn heel enthousiast en werken jouw ontwerp volledig uit. Wordt echt mooi. Heel ander huis."
Herinrichting woonkamer en speelkamer
Lees verder
"Hi, hopelijk maak je het goed in deze tijden. Al die tijd heb ik geen foto gestuurd kwam ik achter! De salontafel is besteld en de muur krijgt een donker groene kleur.. later dit jaar, mr alvast de vruchten van jouw bezoek👌👌"
Advies interieurstylist aan huis
Lees verder
Hoi! Ja dat hadden wij zelf ook.. niet voor niets je hulp ingeroepen😉. Zien het wel verschijnen👍

Veel gestelde vragen

Een interieurstylist inhuren in regio Arnhem is altijd maatwerk. Om u een idee te geven hebben we verschillende pakketten opgesteld. Hier kunt u deze pakketten bekijken.

Het maken van een interieurplan regio Arnhem is een creatief proces. Dus er is niet echt een vaste tijd op te plakken. Als u gebonden zit aan een bepaalde opleverdatum raad ik u aan om ons te contacteren over de mogelijkheden. Na kan ik wel beter een indicatie geven of deadline afspreken.

De snelste manier om contact te komen voor interieuradvies in Arnhem is via mijninterieurstylist.nl. Hier vind u ons contactformulier, laat uw contact informatie achter en een interieur stylist regio Arnhem zal met u contact opnemen.

Neem contact op: