Je bekijkt nu Interieuradvies industrieel interieur

Interieuradvies industrieel interieur

Zo zag het er eerst uit:

Zo zag het interieur eruit toen ze het huis kochten

Woonwensen

Het nieuwe huis van dit jongensgezin moest stoer worden met industriële details en een krachtige accentkleur. Het interieurplan voor deze familie werd doorgevoerd door het hele huis, van woonkamer, speelkamer tot aan de beiden badkamers. Ook de bestaande keuken kreeg een echte metamorfose, waardoor het een eenheid vormt met de rest van het huis.

moodboard industrieel interieur
Dit artikelen moodboard geeft een mooi overzicht van de belangrijkste interieurartikelen

Eindresultaat

Het plan voor deze keuken moest er voor zorgen dat de keuken weer nieuw lijkt en meer van nu. De nachtblauwe zelliges tegels geven meteen heel veel allure aan de ruimte en deze wand is nu echt de eyecather van de keuken. De grote, zwarte metalen lampen maken de ruimte nog stoerder en zorgen tevens voor nog meer sfeer s avonds in de keuken.

De trap zit midden in de ruimte en is geheel open. Door de trap ipv het lichte ouderwetse hout nu te bekleden met een harder materiaal en uit te voeren in bijna zwart klopt de trap weer met de stijl die in het hele huis is te zien. Ook het metalen onderstel in combinatie met het warme hout zorgen voor een warme sfeer in de keuken in combi met een stoere leersoort op de stoelen. De grote, zwarte koelkast maakt het af en voor wat mooi servies een metalen kast met glas. Een mooi, stoer huis dus, maar ook zeker heel praktisch met kleine jongens. 

Hieronder het interieurontwerp in 3D en het eindresultaat:

Het delen van onze foto's op Instagram, Pinterest of je eigen website is toegestaan. Onder de voorwaarden dat je een referentie met link plaatst naar onze website.