Je bekijkt nu Kattenliefde in huis: praktische must-haves voor een stijlvol interieur

Kattenliefde in huis: praktische must-haves voor een stijlvol interieur

Wie dacht dat het hebben van huisdieren en een stijlvol interieur niet zo goed samen kunnen gaan, heeft het mis. Sterker nog, vandaag de dag zijn er tal van praktische en stijlvolle musthaves waar je jouw interieur vanaf het eerste moment mee naar een hoger niveau kunt tillen. En het maakt niet uit hoe je jouw woonstijl en smaak dus het beste kunt omschrijven. Er is altijd wel een passend aanbod te vinden op het gebied van producten voor je eigen kat. We hebben een paar belangrijke musthaves voor bij jou in huis voor je op een rijtje gezet in dit blog.

Richt een of meerdere plekken in huis in waar de nageltjes kunnen worden gekrabd

Het laatste waar je op zit te wachten, is dat het meubilair het flink te verduren krijgt door je kat. Helemaal als je hebt geïnvesteerd in een luxe en dure bank of een aantal designklassiekers. Een katten krabpaal biedt daar een erg fijne uitkomst voor. Want door de krabpaal vanaf de eerste dag in huis neer te zetten, leert je kat om daar de nagels te krabben. En probeer daarnaast ook om meerdere krabpalen in huis neer te zetten, zodat je kat ook meerdere plekken heeft om even los te gaan.

Heerlijk relaxen in een erg fijne kattenmand

Een dag spelen en ravotten kost natuurlijk aardig wat energie. Het is dan wel een erg fijne gedachte dat je kat een vaste plek in huis heeft om even lekker terug te trekken. Dit kan natuurlijk het beste in een eigen kattenmand. Deze manden hebben een heerlijke zachte textuur en liggen enorm comfortabel. Het kan daardoor zomaar zo zijn dat dit de nieuwe favoriete plek van je eigen kat is.

Meer dan genoeg vermaak door voldoende spelletjes voor je kat in huis te halen

Je kant is de hele dag maar al te graag in de weer. En door een aantal spelletjes in huis te halen, kun je dit net even wat meer versterken. Denk daarbij aan een laser waar je kat achteraan kan rennen en verschillende leuke educatieve speeltjes. Voor iedere leeftijdscategorie is er altijd meer dan genoeg aanbod. Verdiep je daarom altijd een keer goed in het complete aanbod, bijvoorbeeld via een online dierenspeciaalzaak. En door online een bestelling te plaatsen, kun je de items in een mum van tijd bij jou in huis verwachten.

Geef een reactie