Je bekijkt nu Tafel-trends 2024: ontdek de mooiste looks voor jouw huis

Tafel-trends 2024: ontdek de mooiste looks voor jouw huis

Ben je sterk aan het overwegen om je interieur in een nieuw jasje te steken? Misschien heb je nog een aantal meubels uit je studententijd en ga je maar al te graag voor een volwassen interieur. Of je gaat op korte termijn verhuizen en je hebt daardoor meubels in andere afmetingen nodig. In dit soort gevallen kan het zomaar zo zijn dat je de eettafel een keer goed onder handen wilt nemen. Wat voor soort trends je zeker in de gaten moet houden, lees je hier.

Een natuurlijke look door te kiezen voor een tafel van hout

Je weet het misschien maar al te goed. Er zijn eettafels in verschillende formaten te koop. En daarom is het misschien erg lastig om het beste model uit te zoeken. Bepaal daarom altijd als eerste wat voor soort woonstijl je het liefste terug wilt laten komen bij jou in huis. Je creëert erg makkelijk een neutrale look door een tafel van hout uit te kiezen. Ideaal dus voor stijlen zoals Japandi of Scandinavisch. Hoe kun je jouw smaak op dit moment het beste omschrijven?

Ga voor een speelse uitstraling met een tafel in een organische vorm

Maar ook op het gebied van de vorm van de tafels en salontafels is er enorm veel mogelijk. Veel mensen maken al snel de keuze voor een vierkant of rechthoekig model. Voor een speelse twist in huis kun je ook kiezen voor een tafel in een organische vorm. Denk daarbij aan een ronde vorm of een kiezelvorm. Hierdoor maak je van de tafel meteen de blikvanger van de ruimte. Ook voelt een tafel in een organische vorm extra gezellig aan in huis.

Kun je eigenlijk niet wachten om de sfeer van het interieur naar een hoger niveau te tillen? Breng dan snel een keer een bezoek aan een woonwinkel bij jou in de buurt. Hier maak je ook meteen kennis met de nieuwe trends voor je eigen woning. Ook staat een ervaren medewerker maar al te graag voor je klaar en vertelt je alles over de beschikbare formaten en kleuren van iedere tafel uit de collectie. Zo kun je net even wat makkelijker een goede keuze voor je woning maken. Haal je op korte termijn een nieuwe en prachtige tafel in huis die aan de laatste trends voldoet?

Geef een reactie