Je bekijkt nu Wanddecoratie met de wauw-factor

Wanddecoratie met de wauw-factor

Trends onder wanddecoratie verschuiven telkens een klein beetje, maar hetgeen met een blijvend karakter voorlopig is de accentmuur. Ieder interieur kent wel een accentmuur, waarbij er vaak wordt gekozen om deze te combineren met de zithoek, eethoek of de tv-wand. Het dessin behang lijkt iets minder in trek, waar de kleur groen -in vele gradaties- definitief gewonnen lijkt te hebben. En een accentmuur vraagt om een mooi stuk decoratie, bij voorkeur een wat groter object. Precies wat de nieuwste woontrend onder wanddecoratie allemaal in huis heeft! Ontdek zelf de krachtige uitstraling van het schilderij, afgebeeld in een cirkelvorm – een echte wauw-factor voor ieder interieur.

Schilderij in cirkelvorm, nieuwe wanddecoratietrend

Schilderijen van oude meesters worden tegenwoordig in een nieuw jasje gegoten; ze worden -meestal fragmentarisch- afgebeeld op ronde vormen en dát maakt precies het verschil voor je interieur! Schilderijen krijgen hierdoor een heel ander karakter ineens; de cirkelvorm zorgt voor een mooie eenheid van je interieur en sluit mooi aan bij de huidige ronde vormen van meubels als banken. De uitgelichte prenten van bijvoorbeeld oud Hollandse meesters doen de rest.

Kunst van oude meesters

We vinden allemaal het melkmeisje of het meisje met de parel, van Vermeer, gewéldig! Maar ook fragmenten van van Gogh schilderijen doen het perfect. Vermeer zorgt voor een stuk rustiek en past toch zo mooi in een modern interieur, waar Van Gogh zorgt voor een stukje natuur in huis. En voor wie geen zin heeft in oude kunst, gegoten in een nieuw jasje, zijn er vele andere afbeeldingen verkrijgbaar die voor een totaal andere sfeer zorgen. Laat je vooral inspireren, want een kunstwerk zorgt direct voor een persoonlijke sfeer binnen je interieur.

Kunst aan de muur, wat kies jij?

Op de website MyPhotoFlow Wanddecoratie tref je een ruime keuze aan eigentijdse kunst; van moderne kunst, oude meesters, tot fotokunst, dieren en landschappen om maar eens wat te noemen. Aanvulling op jouw interieur met elk hun eigen uitstraling en die jouw interieur kracht bijzetten. Natuurlijk bepaal je zelf of een ronde vorm het meest geschikt is voor jouw interieur, of juist een liggend of staand schilderij; die keuze is er allemaal. 

Materiaalkeuze

Kunstwerken, dat wil zeggen replica’s van echte kunst, of eigentijdse fotokunst, kunnen via verschillende technieken gemaakt zijn. Zo heb je de keuze uit kunst geprint op canvas – dergelijke kunst wordt dan via een art frame ingelijst (een zeer dun aluminium frame wat alleen de zijkanten omlijst). Canvas heeft een eigen geweven structuur, waardoor het schilderij een levensechte look-and-feel krijgt. Ga jij liever voor een moderne versie, dan is kunst op plexiglas of Dibond een perfecte keuze. 

Plexiglas zorgt voor een prachtige glans van het kunstwerk en heeft op alle fronten een compleet andere uitstraling dan canvas. Dit geldt ook voor het materiaal Dibond. Dibond is een aluminium en een echt lichtgewicht. Het leuke is dat je hem ook buitenshuis aan de schutting kunt plaatsen, of in de veranda, omdat hij volledig weersbestendig is. Er is dus volop keuze in kunst in verschillende thema’s en afgedrukt op verschillende materialen met een heel eigen uitstraling en zo is er altijd passende kunst als perfecte aanvulling te vinden op jouw interieur!

Geef een reactie